طرز تهیه ملاقورمه شمالی

به گزارش وبلاگ 4 جعبه، اگر هوادار غذا های بدون گوشت باشید در بین غذا های شمالی انتخاب های زیادی دارید. خورشت ملاقورمه یکی از انتخاب های خوب برای زمانی ست که به دنبال غذای بدون گوشت هستید.

طرز تهیه ملاقورمه شمالی

به گزارش وبلاگ 4 جعبه به نقل از برترین ها

مواد لازم:

بادمجان 1 کیلوگرم

گوجه 5 یا 6 عدد

سبزی ساطوری شده (جعفری و نعنا) 1 پیمانه

پیاز 1 عدد

آبغوره به مقدار دلخواه

روغن به مقدار لازم

انار ترش به دلخواه

1.ابتدا بادمجان ها را پوست بکنید و آن ها را به صورت نگینی خرد نموده و به مدت 1 تا 2 ساعت در آب و نمک بخوابانید تا سیاهی و مزه تلخ بادمجان گرفته گردد و روغن کمتری برای سرخ شدن مصرف گردد.

2. در این یکی دو ساعت، سبزی ها را بشویید و بعد از خشک شدن آن ها را خرد کنید.

3. پیاز را خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید.

حال نوبت آن است که بادمجان های ملاقورمه را آبکش نموده و آن ها را به پیاز اضافه کنید سپس آن ها را تفت دهید.

یک پیمانه جعفری و نعنا را که ساطوری خرد نموده اید به پیاز و بادمجان اضافه نموده و آن ها را مخلوط کنید.

گوجه فرنگی ها را ریز رنده نموده و آن را به مخلوط اضافه کنید. (گوجه ملاقورمه را می توانید هم نگینی خرد کنید.)

در آخر انار ترش تازه که فریز نموده اید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در تابه را ببندید تا بادمجان ها با آب گوجه و انار خوب مغز پخت گردد و خورشت جا بیافتد.

خورشت ملاقورمه جا افتاده و خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و همراه پلو یا نان نوش جان کنید.

در این غذا باید نسبت جعفری به نعنا 2 به 1 باشد.

اگر انار در دسترس ندارید می توانید به جای آن از آبغوره بیشتر به مقدار لازم بهره ببرید.

مثل خیلی از غذا های شمالی دیگر می توانید در اواخر پخت این خورشت هم روی آن یکی دو عدد تخم مرغ بشکنید و بگذارید خودش را بگیرد. کمی هم نمک و فلفل روی تخم مرغ بپاشید و سپس سرو کنید.

به جای سبزی تازه می توانید از سبزی خشک هم در تهیه ملاقورمه بهره ببرید.

اگر دوست داشته باشید همراه پیاز می توانید یکی دو حبه سیر رنده یا خرد شده هم تفت بدهید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ملاقورمه شمالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ملاقورمه شمالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید